11 – 14 augusti

Limhamn Lagunen dag 2, Ylva och Frej kom på besök på Elizabeth och Frej fick träna med Olle på att ta ut kurser och styra. Robban och Idun kom lite senare och vi gick då till Glassmejeriet, kändes bra i värmen och roligt att få träffa hela familjen. För varmt sa Brandy och la sig ner i skuggan av ett hus och vägrade gå på en stund. Men med lite vatten och vila så gick det bra igen.

Ven blev nästa mål Bäckviken denna gång. Det var betydligt lugnare än förra året. Besökte Spirit of Hven där vi testade deras gin och lite senare hade en god middag. Så härligt att vi äntligen fick lite sköna kvällar.

Från Ven genom sundet med en intensiv trafik av färjor och lastfartyg mot Höganäs. Lite nostalgiskt att se bolaget från havet samt komma in i hamnen. Fick plats på bryggan bredvid den brygga där våra vänners båt, Follow Me, som vi träffade i Karlskronas skärgård förra ligger.

Litet missöde då jag tappade telefonen på golvet och den tvärdog så jag blev helt bortkopplad, trist men går att köpa ny. Gick nödsamtal till Anders som försökte nå mig och sedan grävde fram Olles telefonnummer i systemen och så småningom lyckades vi få kontakt och reda ut missödet. Blev ett välkommet besök på kvällen av både Anders och Lena kombinerat med trevlig middag på Bryggan. Kul när det passar när man kommer in en kort stund.

Så var det då sista etappen för denna tur. Runt Kullen och för första gången över en stilla Skäldervik och Laholmsbukt. Redan från Viken upp till Höganäs gårdagen och nu upp till Torekov så hade vi Tumlare runt båten. Fina och roliga att titta på men svårfångade på bild.

Lite krusningar på vattnet när vi gick in l Halmstad för att lägga till, men inte mer. Så var då hemma igen från denna långtur, får bli lite kortare utflykter under hösten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: